luni, 5 octombrie 2020

Mulțumim, Editura Humanitas!

Editura Humanitas a donat astăzi Bibliotecii Municipale Constantin Țoiu 100 de cărți, reprezentând 37 de titluri, cu o valoare de aproape 4000 de lei. Donația vine în contextul proiectului cultural Cartea pe roți desfășurat de Editura Humanitas în 30 de orașe din țară, în perioada 14 septembrie - 30 octombrie. O donație asemănătoare a fost făcută și către Colegiul Național ”Grigore Moisil”. 



Mulțumim Editurii Humanitas pentru acest gest neprețuit prin care sprijină îmbogățirea fondului de carte al Bibliotecii Municipale Constantin Țoiu!



Ne exprimăm dorința de a facilita pe viitor orice fel de acțiune a Editurii Humanitas la Urziceni. Am adresat invitația Editurii Humanitas de a participa, sub cupola Bibliotecii Municipale Constantin Țoiu, activitățile culturale menite pentru apropierea comunității noastre de cuvânt scris, conștienți fiind că dragostea de lectură este un sentiment pe care nu trebuie să fie lăsat să se stingă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Amintirile unui LOC DE PARCARE - experiment literar-

  Dacă ai imaginație și talent literar, poți să scrii orice, despre orice.    Oricine și orice poate avea amintiri!    O persoană, o vev...